På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 3 januari 2009

Atjoo!



I flera dagar har det varit kallt och klart och som gjort för långa, uppfriskande promenader men inte för oss sjuklingar. Det är nu sjätte dagen med feber, rinnande näsor, nysningar och hosta. Är det inte den ene så är det den andre. På Apoteket kunde man tro att det var rea, fullt med folk som stod i kö med händerna fulla av nässpray och paracetamol. Alla köpte samma sak. Jag hoppas att alla känner sig bättre imorgon så vi kommer ut lite.


Annars har den stora nyheten idag varit att kusin Ella börjat ta sina första stapplande steg ut i världen. Här ligger hon dock och denna synen var vanlig i somras då vi hela gänget semestrade i Hamburgsund och lilla Ella förpassades till skrubben då det var dags att sova. God natt alla!





1 kommentar:

  1. Då prövar vi igen, maila om det funkar är du snäll! Fin blogg - jag ska följa den varje dag så nu gäller det att du lägger inte lite nytt varje dag.
    Kram Sara

    SvaraRadera