På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 5 februari 2016

Fredagssvep vecka 5


Som för många andra startar den med en sjuk Sigge. Vaknade i veckan med feber, halsont och huvudvärk. Även denna fredag. När man är sjuk är det andra regler som gäller. Glass och saft. Och lego. 


Beställer som en galning. Älskar att handla på nätet. Att gå på stan känns bara tröttsamt. Antingen hittar jag inte det jag vill ha eller om jag mot förmodan skulle göra det så är den storleken eller färgen jag jaktar efter slut. Och nog är jag förvånad över att det är väldigt få saker jag skickar tillbaka. Även när det gäller skor. Nu skall killarna och jag matcha i vår. :-)


Tulpanfrossan fortsätter. Idag med lite blåbärsris. 


Sigge fick också välja lunch idag. Vet ju med 100 %-säkerhet att han väljer sushi. Så därför låter jag honom välja. Enkla poäng. Lyckokakorna är alltid småkul. Men idag tyckte jag faktiskt de hade viktiga budskap. Båda är viktiga för mig. Svårt att själv bedöma den översta givetvis men den undre har jag blivit mycket bättre på. Heja mig liksom. 


Och så läser Sigge för mig. Så mysigt. Idag har det blivit Bu och Bä bland annat. Böckerna av Lena Landström är så roliga tycker jag. Nästan mer underhållande för vuxna än för barnen tror jag. Språket är lysande. 

Ikväll skall vi smaska hemmagjorda hamburgare och sedan se andra Harry Potter-filmen. Mys. 

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar