På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 2 juni 2014

En natt i Västerås


Med anledning av dop åkte vi i onsdags mot Sundsvall. För att underlätta resan på 9-10 h så gjorde vi ett stopp i Västerås som är halvvägs där vi sov en natt på hotell. Sigge och Nils parkerade vi i baksätet på eftermiddagen och med ett gäng dvder gick resan snabbt. Sigge var varm och klädde av sig som vanligt. Nils påklädd och de är verkligen varandras motsatser i sin kroppstemperatur. 



Hotellet var superfräscht och rummet rymligt med gott om plats för oss alla. Nils och Sigge for runt som dårar på rummet efter 4-5 timmar i bilen. Strax senare tog vi en  promenad på stan och åt sedan middag på en grekisk restaurang. Sedan köpte vi mys och gick till hotellet och slappade. 



Sigge vaknade givetvis sist av alla. Han gömmer sig allt där bland alla täcken. Efter en smarrig hotellfrukost drog vi vidare mot Sundsvall. 

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar