På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 11 april 2014

Fredagssvep vecka 15


Veckans finaste leverans; påskpysslet som Sigge gjort på Ekorren. Det blir många fina alster under året och jag uppskattar varendaste ett. Sigges påsktupp med ett stort och ett litet öga är charmigast. 


"Emma sa att man får äta upp godiset på påskafton." berättade Sigge. En stund senare kom han smygande, lade pannan i veck och tittade urskuldande på mig och sa: "Mamma, jag råkade." Det är Sigge style. 


Utelek i timtal. Just nu är hela stenläggningen runt huset färglagd i olika kulörer. De har sysselsatt sig med att rita en tågräls runt hela trädgården. 


Min fina. 


Min andra fina. 


Sigge bär kassen på förmiddagens ärenden. Som skolbarnen har sina väskor enligt honom själv. 


Grymt besvikna var både jag och Sigge att vårt sushi-ställe var semesterstängt idag. Men kvällen räddades upp iallafall.

//A

1 kommentar:

  1. Åh, vilken ljuvlig liten påsktupp.Oerhört charmant! Ska bli kul att få följa ert köksprojekt. Intressant färgval, ser behaglig ut på bilden. Gott att komma igång och få ordning innan sommaren. Köket huserar man ju rätt mkt i så att säga. Tror det är bra att tänka många varv innan man beslutar om färgval och utseende. Förälskelsefasen kan gå över fort ibland. Och det ska ju funka långsiktigt. Är ju trots allt ett ganska stort projekt kan jag tänka mig. Härligt med utelek i trädgården, och att våren vaknat äntligen:) Hälsa hem, kram!

    SvaraRadera