På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 30 juli 2012

Besök från Norge


Igår skyndade vi hem oss från Smögen eftersom vi väntade spontant besök från Norge senare på eftermiddagen. Min semesterfirande kusin Peter med familj kom och hälsade på. Med sig på besöket hade de också farmor Ingegerd (min mammas syster) och senaste familjemedlemmen Rask. En sådan sötnos, vi blev förälskade hela högen!


Rask (världens gulligaste hundnamn efter Sigge, eller hur?) underhöll barnen större delen av kvällen och när Rask blev lite sugen på någon gott fick Nils och Sigge hjälpa till. Överförtjusa givetvis!


Efter massa prat och massa mat var det dags för gästerna att dra sig hemåt. Ett kort på trappen med alla sysslingarna blev en fin avslutning. Från vänster; Carl-Peter, Moa, Ella, Sigge och Nils!


Och så var ju alla tvungna att pussa och säga hejdå till Rask innan de skulle vidare på sin semesterturné. Väldigt fint att vi fick träffas en stund och hoppas givetvis att vi snart ses igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar