På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 22 april 2012

En lördag på en söndag.


Pang, pang. Swosch. Da-da-da-da-da. Scho, scho, scho. Eller nåt´. Deras värld. Och min värld. (och en djup, skräckinjagande mansröst som säger lego hero factory...reklamen i de kommersiella kanalerna är hemsk rent ut sagt! Alla inslag är så kategoriska; flicka eller pojke! ) Ändå är jag så glad för teckningarna jag vaknade till igår.


Efter härlig långpromenad med väninna mötes jag av detta. Typ i alla rum i huset. Tittade upp i taket och andades sakta genom näsan. Funkade. Beror nog mest på att det var ledig dag dessutom.


Biff och bea kom på besök igår igen. Det var längesedan. Gjorde egna pommes av bakpotatis. Och blev väldigt nöjd med resultat. Svårt? Nej! Gott? Ja!

Lördagens minnesvärda dialog stod barnkära Nils för. I följande sammanhang: "Nu Sigge är det slut med välling för alltid. Titta, burken är tom. Så den kan vi diska och ställa bort nu!" säger mamman. Sigge surar. Och Nils kommenterar: "Iallafall tills nästa barn kommer". Och mamman och pappan tänker: yeah right! Maniskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar