På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 15 juni 2010

En ny bricka

Tills kvällsteet passar dessa brickor perfekt; en tekopp, ett tefat, en tesked och givetvis finns det plats kvar för en liten kaka! Jag har redan en som jag använder nästan dagligen som jag fått från min syster; en röd med vita elefanter från Svenskt tenn. Den gillar jag jättemycket. Men så idag har jag då blivit ägare till denna med det vackra brudparet på. Det svartvita fotot är väldigt fint tycker jag. Prinssessan Viktoria ser så lycklig, kär och snygg ut (och smal!). Det var den sista brickan av denna sorten i butiken som jag köpte. Det hade tydligen varit lite åtgång på just denna. Det hade känts väldigt snopet att inte fåt tag på brickan när jag äntligen för några dagar sedan hade bestämt mig för vad jag ville ha som minne från det kungliga bröllopet; just en sådan här bricka. Men det fick jag iallafall!
Får också en vy framför ögonen...jag är gammal och grå och tandlös, sitter och dricker/sörplar te och berättar för mina barnbarn om det kungliga bröllopet och att jag köpte den som ett minne..."oj, det var tider det...2010"!!!


2 kommentarer:

  1. Jag tycker att fotot du valt på brickan är det absolut finaste i serien. Viktoria är så snygg och ser, som du skriver, så lycklig ut. Kanske skulle man ta och inhandla något ur serien som en minne av kungabröllopet. KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!

    Den är så fin den där brickan och det fotot ät så fyllt med kärlek och lycka att man blir alldeles varm inombords. :) Och den blir ju alldeles perfekt till kvällsteet. Kanske det finns plats för en liten kaka också? ;)
    Jag har ännu inte köpt någon av alla de där souvenirerna, bara en chokladask till på lördag men den kommer vi ju äta upp. ;) Ska jag köpa något får det isåfall också bli den där brickan. Ja, vi får väl se.:)

    Kram Lotta

    SvaraRadera