På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 25 maj 2009

Utflykt till Uddevalla!

Redan kvart i nio idag var vi på språng och på väg till Uddevalla. Väl där drogs alla leksaker fram och Nils satte snart igång med att möblera om på balkongen och hepp...så hade vi ett tåg där alla var tvungna att stiga på! Stationerna vi stannade på var Hunniverseum (Universum), valparna (öh...vet inte vad Nils menade med det...) och djurparken i Borås! Vilken resa vi fick vara med om och lokmästaren Nils styrde med väldig inlevelse!


Pappa bjöd på god lax med grönsaker och till efterrätt blev det givetvis glass till Nils stora glädje. Efter mer lek och umgänge blev det dags att åka till mammas grav. Jag gick ut i trädgården och botaniserade och fick ihop en härlig bukett som vi tog med upp till Sigelhult. Fint för mamma att buketten kom från hennes älskade trädgård.

Väl på plats grönskade det med blommor överallt i alla kulörer som finns. Häcken som omringar platsen var grön och tät och omslutande. Det är en väldigt vacker plats med dammen med änder alldeles intill. En plats man gillar liksom!

Vi hade tagit med oss kaffe och te och god fika som vi dukade upp på bänken strax bredvid. Där hade vi en skön stund i solen och pratade lite om ditten och datten och lite med mamma. Nils och Ella sprang runt och vattnade blommorna för de upptäckte bevattningskranen med tillhörande pedal...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar