På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 29 oktober 2016

Fredagssvep vecka 43


Då har vi pyntat och fixat en pumpa. När jag hade hängt upp spöket påminde jag ungarna om att inte bli rädda för det när de ibland är uppe på natten, vare det är toabesök eller att släcka törsten i köket. Glömde helt av det själv och hoppade högt en kväll när jag fick syn på det. :-) Får se om det är några  utklädda som kommer förbi idag eller om det blir på måndag kväll. 



Håller med Sigge. Snurrig blir man av allt som skall kollas över varje säsong. Idag blev det skidställskoll för alla. Nils hade växt ur sitt ställ så det har jag klickat hem ett nytt idag. Och imorgon hämtar vi skidor och pjäxor till Sigge inne i Göteborg. Blocket är bra tycker jag. Nu behövs nya stavar till mamman och pappan (pappans blev ju lite krokiga förra året...) och ny skidhjälm och pjäxor till Nils. Sedan hade jag behövt ett nytt skidställ men vi får se om det hinns med. (läs: orkar ta tag i det).


Nils har ju börjat spela handboll. Herregud. Mailen dröser in varje dag. Det är bakfredag. Det är cafétjänst. Det är sälja kakor. Det är sälja tvättmedel. Eller kläder. Eller nåt annat som jag glömt. Tur det finns instruktioner till allt. Även till matchklockan.


//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar