På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 14 oktober 2016

Fredagssvep vecka 41


Sigge i morgonrock. Kl. 16.15 på en tisdag. Vissa dagar måste man hjälpa myset på traven liksom. 


Pysslet har ju länge cirkulerat runt. Nu blev det Barfotsgatans tur. Mycket att vika men klippet på youtube hjälpte till fint. Får se om det blir fler i helgen. 


Hatar klädrullar. Verkligen avskyr. Rullar med dåligt rull. Klisterremsor med dåligt häftförmåga. Klisterremsor med osynliga sömmar när det är dags för en ny. Plasthandtag som går av. Gah. Verkligen inget stort problem egentligen. Men har massa gånger tänkt på klädborsten vi hade hemma på Hagarnevägen; röd med vitt handtag. Funkade alltid perfekt. Och var säkert redan i pensionsåldern när jag började använda den. Och så idag hittade jag en. Lycka. Total lycka en fredag. 


Fredagens konstverk. En foliemänniska. Konstnär: Sigge Rönnblom


Här är första önskningen på min önskelista inför jul. Jag vill verkligen äta mer grönt. Bli lite mer våghalsig och satsa på vegetariskt oftare. Med förhoppningen att även ungarna accepterar det. 

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar