På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 21 december 2015

Pynt och förberedelse


Granen har varit klädd några dagar. Vill ha in den tidigt men i år gick det helt enkelt inte att hinna med det. Men nu så. Girlangerna från förra året är så fina och de dubbla ljusslingorna gör granen rättvisa på kvällen. 


Sommaren lilla avlastningsbord från Rusta har fått flytta in och blev genast fyllt med omtyckta saker. Renarna fyndade jag och Nils på julavdelningen på Gekås. Vi kunde helt enkelt inte motstå dem. Så gulliga. Den röda ljuslyktan är en favorit sedan många år.


Och så har julpysslet fyllts på. Denna bland annat är Sigges bidrag. Och jag tycker han fångar på pricken hur jag känt  mig de sista veckorna. Lite rörig och snurrig i skallen. ;-) Det hoppas jag julledigheten skall råda bot på.

Annars har vi pyntat klart med det sista, hängt upp misteln och bakat en sats pepparkakor till. Galet men de räckte inte ens fram till jul. Och det går ju inte an sig.

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar