På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 2 december 2015

Kontroll igen


Mäta och väga. Ta tryck och lyssna på hjärta och lungor. Balansövningar och prat hur Sigge mår i vardagen och hur hans diagnos tagit sig i uttryck sedan sist. Neurologen är fantastisk; -Kom igen Sigge, du kan pumpa!

Sigge är tålig och orkar med. Antar att han vant sig. Beskriver på en 7-årings sätt det som är jobbigt för honom. Och det är ju tröttheten. Vi gör allt för att Sigge skall ha ett ordentligt förråd av vila i sig men det är lättare sagt än gjort. Sigge sover oftast till 19.30 varje kväll och vaknar oftast strax före sju på morgonen. En sen kväll på helgen går an men två är uteslutet. Då vaknar han inte alls på måndagsmornarna. 


Sedan stannar vi alltid till i fiket och tar något gott. Fyllde på med en festis och en gräddbulle. Sedan åkte vi tillbaka till Kungälv och skolan och kom direkt lagom till lunchen. :-)

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar