På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 12 maj 2013

Kristi Himmelsfärd


Smögen har visat alla sina sidor denna långhelgen. Strålande sommarväder, mulet, mulet och blåst, regn, regn och blåst. Powerwalken fick sällskap av strålande sol iallafall. 9 km blev det till slut. 


Lekplatsen är poppis. Massa ungar i rörelse. 


Nils hittade direkt några killar att spela fotboll  med. Hans intresse för fotboll har efter fotbollscupen som hans klass i deltog för några veckor sedan tagit ordentlig fart. Kanske dags att ta tag i intresset nu? Sigge hängde också på och men deltog mer sporadiskt i spelet. Han höll iallafall reda på ställningen i matchen. När det blev mål informerade han sakligt och frågande sin (mycket äldre medspelare och någon han aldrig träffat förut) om de inte skulle kramas precis så som fotbollsspelarna gör på teven när det blivit mål. Det skrattade alla åt. Men det blev nog ingen kram tyvärr för Sigge.


Och så kollade vi in "Dambadet". Konstaterade att brännmaneterna var på plats och några småfiskar. Krabbfisket var i full gång på bryggan. 


Det blev två premiärer denna helgen. Ett besök på Sommargott givetvis. Varken regnet eller blåsten hindrade ligisterna. 


Och så även glass-premiär! 

De (J och farfar Åke) som inte ägnade sig åt sådant trevligt som på bilderna ägnade sig istället åt att lägga ny trall på altanen. Glömde fota men det blev väldans fint. Tack för den här helgen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar