På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 1 februari 2013

Fredagssvep vecka 5


Läxa. En stund orkade Nils med iallafall. Men matte och bokstaven G räckte gott. Sedan blev det soffan igen. 


I förra veckan kämpade sig Nils och jag igenom boken som han fått i sin läsgrupp i skolan. Temat kring Astrid Lindgren är fortfarande spännande. 


Själv har jag känt mig så här idag. Taggig. Spretig. Ojämn. Hård. Brun. Eller kanske inte det sista. Typ sjuk-bakis. 


Sigge har härjat runt i kalsonger och diskat sina plastdjur en miljon gånger. Och blött näsblod lite här och där. Ser ni tussen i näsan? Sigges signum.


Mannen mutade mig iallafall med Husmorsornas "Gudfaderns pasta" när han kom hem från jobbet. Pasta är grejen för mig. Lätt. 


Min syster. Henne blir jag glad av. Alltid. Nästa iallafall. ;-) S; fint kort på dig eller hur och visst blev du förvånad övar att hitta dig själv här! 


Helgen kommer bli lugn. Anar jag. Febern vill inte riktigt ge med sig för Nils. Nu lite varm igen. Kanske dags att sätta tänderna i vår nästa box. 


1 kommentar:

  1. Ja det blev jag! Ett eget litet stycke! Du gör mig också glad! Och din familj! Se nu till att bli friska så vi kan ses! Vi ska ju boka in PT! Kram Sara

    SvaraRadera