På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 22 maj 2011

Klassiskt present

Nu är vår hall färdigmålad; vi slet hårt fredags kväll (00:05 var vi klara om jag inte minns fel) och hela dagen igår. Nu hoppas vi att ljuskällorna kommer på plats och att kanske projektet räcke tar ett steg framåt.
Och just idag känns det grymt bra att målningen var klar redan igår för vi var på 40-årsfest hos en fin väninna till mig igår kväll. Vi är liiiite sega idag; antar att vi mår som vi förtjänar...men galet roligt hade vi. Dans i mängder; så roligt att få göra det ordentligt emellanåt och mycket god mat i form av en italiensk buffé. Dendäringa Basilikatårtan och focaccian och snittarna med pinjenötter...hua, så gott! Förresten var allt gudomligt gott! Dessutom var det så inspirerande att se deras trädgård som genomgått en enorm förvandling under de år som de bott där. Mycket sten, skiffer, betong, taklökar, odlingsbänkar, en fantastisk fin damm i modernt snitt. Väldigt dekorativt! Vill ha! Får nog åka dit igen och få mig en kurs! När kan jag komma? ;-)
Nu skall jag strax dåsa ner i soffan och slappa. Imorgon är det vabb på gång då Sigge vaknade rejält hostig och snuvig idag. Glädjer mig ändå åt att det var en evighet sedan vi var sjuka...
Önskar alla en solig vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar