På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 7 februari 2011

Tripdoc

Planerar vår kommande New York resa för fullt! Med mobilen så klart!

Bästa appen på länge: Tripdoc! (App-tips-tack till min man!) Så jädra smart app alltså! Hitta ett ställe (shopping, restaurang, museum, whatever) som du vill besöka i valfri stad/område. Sök upp det genom Tripdoc, spara adressen med eventuella noteringar och egenvald kategori. Väl på plats på resmålet tar du fram mobilen och Tripdoc-appen. Där kan du då se kartan över resmålet och samtidigt var du är och alla de ställen du märkt ut på kartan! Dvs: "Nu vill vi äta något gott, vad för bra restauranger finns i närheten av där vi är just nu? Här är vi, där är DEN restaurangen jag fått tips på!" :-) (Meddelande till What-to-wear-Åsa: skaffa denna och gå in på bloggen nedan om du missat den!!)

Så Tripdoc i kombination med bästa bloggen just nu: Ett annat New York kommer resultera i att vi kommer hitta till en massa guldkorn i New York!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset:)
    Vi ska åka till NY i början på mars och det ska bli fantastiskt kul. Att vi sedan där även ska gå på ett äkta amerikanskt bröllop blir pricken över i:et. När ska ni åka?
    kram emma

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter med en resa till New York och halva resan är allt planerande och drömmande innan själva resan. Och längtan! :) Själv har jag ännu inte tagit mig till den stora staden. Men en dag. Fram tills dess får jag njuta av den genom dina ögon här på bloggen istället. :)

    Kram på dig

    SvaraRadera