På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 9 mars 2011

Mera ljus


Bild från www.thisnext.com

Med tanke på att vintern kom tillbaka på besök idag kanske mitt senaste inköp ändå inte är helt fel. Vi behöver lampor, mest överallt! Efter att jag, dock motvilligt, plockade ner min älskade julstjärna insåg jag att den där hörnan blev så mörk. Så där står nu en sådan här! Så fin!
Ikväll tar jag en paus från allt jobb och har laddat med kardemummaskorpor som jag ska smaska på till teet. Vi ska planera vår kommande resa! :-)

1 kommentar:

  1. Hej vännen!

    Vilken fin ny lampa det blev istället för stjärnan. :) Det där med belysning måste vi bli bättre på här hemma också. Vi måste se över det. Speciellt nu sedan maken har bytt alla glödlampor till lågenergi som ger ett mycket oklarare ljus. Belysningen behöver helt klart utökas efter det.

    Visst är det mysigt att ha en resa att planera och längta till? Här planeras det också en hel del inför vår storstadsresa. :)

    Jag hoppas solen skiner på er idag och att ni har en fin söndag.

    Kram Lotta

    SvaraRadera