På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 3 april 2010

Mera kalas!


Efter kalasandet hos kusinen igår åkte vi direkt till Smögen. Alla utom föraren somnade bums i bilen och väl framme var alla utsövda och pigga som bara den...då var klockan så där tjugo över åtta på kvällen; helt fel i tiden för både Sigge och Nils som oftast vid den tiden precis somnat in...klockan hann bli kvart i elva innan vi kojade och då allihop på samma gång!
Idag bjöd Smögen på solsken och vårvindar är vi vaknade. Efter frukost och badning som är mycket populärt hos grabbarna och förmiddagsfika givetvis gick vi på promenad. Fullt med folk överallt och vi gick en liten sväng på bryggan. Så härligt att vara här igen! Nu laddar vi inför kvällens sedvanligt påskbjudning här oss Birgitta. Svärmor är fenomenal på att fixa till det så vi ser fram emot en härligt kväll med god mat och massor av känt folk! Glad påsk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar