På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 11 november 2009

Kungälv nästa?

På söndag verkar vi äntligen få besök av Ella...det var väldigt länge sedan vi träffades och nog längtar hela gänget här efter henne. Dessutom kan ju Sigge nu (vissa dagar iallafall) säga Ella. Eller rättare sagt, det låter EJA, EJA! Tydligen är Sigge populärt samtalsämne hemma hos Ella också. Om jag minns rätt är orden som nämns Sigge och i samma mening aja....jo, jo det är Sigge det! Tydligen var Sigge väldigt förtjust i några tillgängliga bordslampor vid besöket där i slutet av sommaren och dessa hörde ju till det förbjudna och det minns Ella...att Sigge gärna ville pilla på lamporna men inte fick det.
Det bästa vore ju om hon fanns nära hela tiden dvs bor har i Kungälv och det verkar vara några husvisningar på gång de närmaste veckorna iallafall så vem vet. Kanske är det snart Hanglins tur...jag tycker det iallafall.
Så 24 februari är det dags för ny säsong av True Blood. Tills dess blir det Nip/Tuck på samma tid...en annan helt galet sjukt serie! Ja, tack! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar