På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 13 november 2009

En doft av honung!

Idag har jag och Sigge bakat choklad- och mandelskorpor med en extra doft av honung...märkte efter gräddningen att jag fått i lite mer honung än vad receptet angav och jag skyller allt på Sigge, han är så otålig emellanåt! ;) Smaken dock var det inget fel på enligt en av byggarna som fick provsmaka och grannen som vi besökte i eftermiddags då det var dags för en stunds lek! Medan jag fixade med skorplängderna gick Sigge lös i skåpen och fick denna dagen då äntligen till det och fick dit durkslaget...något som han och Nils brukar leka och busa med att göra. Gôrstolt en kort stund till dess att durkslaget halkade på sniskan och det var dags att försöka igen! Förövrigt är bygget igång efter några dagars tystnad då nu fönster verkar vara på ingång. Så idag har taket fått gips på sig! Härligt!

Nu skall jag äta någon skorpa eller två eller tre eller fyra och dricka en kopp te eller två och kolla färdigt på Broarna i Madison County! Trevlig helg alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar