På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 13 april 2009

Annandag påsk!

Nils (då 2 år) i sandlådan första sommaren vi bodde på Barfotsgatan!

Jo, visst blev det fint väder idag med. Vi har både varit både ute och inne och röjt och nu är hela gillestugan tömd och resten av källaren helt rensad så även min nya tvättstuga. Lite målning blev det också innan Joakim gick lös med borrhammaren i "gamla" tvättstugan...jag och Nils var ute och plockade sten i trädgården och Sigge tog som vanligt en lur i vagnen! Hoppas att det blir fortsatt fint väder imorgon så jag och Nils kan fortsätta vårt lilla stenprojekt... Är mycket nöjd över vad vi hunnit på 1 ½ dag och dessutom är det så ljust på kvällarna att det känns mer motiverande att fixa då! Tror att det snart är dags för nya blommor i mina krukor! Vi får ta oss en tur någon eftermiddag till plantskolan och se vad som erbjuds. Måste ha lite fina blomster att njuta av när trädgården är av mer vildvuxen karaktär...

Jo, just det...sandlådan...Nils har varit i och ur den flera gånger idag och efter sista besöket i den idag kom han glad i hågen fram till oss och berättade att han hällt sand i håret....jo, visst, jättekul....och sedan blev det inte mera glatt på en lång, lång, lång stund eftersom vi var tvungna att duscha länge, länge, länge och skölja, skölja, skölja om igen...innan Nils vara fri från sand i sin hårbotten! Tjockt lockigt hår som borde klippts för längesedan är inget att föredra då sand skall sköljas bort...tro mig......eller så kan ni fråga Nils vad han tycker (eller vad han inte kommer syssla med fler gånger, förhoppningsvis, i framtiden!).

Sigge är mycket bättre från sin förkylning och fick i sig lite gröt här ikväll...kors i taket! Han kryper runt och är just nu överallt och drar i allt i sin väg och idag hittade jag honom halvvägs in i ett skåp med ena näven i full färd med att dra ut min fina Alvar Altovas!!!!!!!!!!!!!.........NEJ SIGGE, NEJ SÄGER MAMMAN OCH PAPPAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar