På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 27 mars 2009

Pynt-fredag!

Snart är det påsk och så även på Barfotsgatan. Redan idag faktiskt! Har inte pyntat inne som fallet brukar vara utan jag har påskpyntat i min trädgård, närmare bestämt en buske vid vår entré. Den har idag pyntats med fjädrar i rosa (jippie!!) och i vitt och i gult! Det blev jättefint tycker jag! Hoppas bara att de inte blåser bort innan påsken är här eller snöar bort!

Sitter just nu och tittar på Let´s Dance med ett öga och bloggar med mitt andra. Dagen har varit högst vardaglig med lite vanligt fredagsstök. Fick några timmar barnledigt mitt på dagen och var i Kungälv en stund och strosade runt. Underbart att vara lite själv! Givetvis massor av vårfint överallt i butikerna! I skoaffären packades det upp vårskor för fullt och jag spanade in några som jag tror kan passa Nils här i vår. Vi får väl ta en tur till veckan!
Annars ålas det runt för fullt och om dammsugaren råkar stå framme (ööö...den står alltid framme...) ålas det extra mycket åt det hållet. Sigge är helt tokig i dammsugaren och sladdar i allmänhet. Idag hittade jag honom under Nils lekbord där han frenetiskt slickade på bilgaraget som står där...


När Nils ser på teven väljer han oftast att se på någon av alla de filmer han har. I veckan var vi på biblioteket och där finns det möjlighet att låna både vuxenfilmer och barnfilmer. Utbudet är välsorterat och de har massor av aktuella filmer som man kan låna hem veckovis. Tio kronor för barnfilmer och tjugo kronor för vuxenfilmer. Nils valde denna gången "Piggley Winks" (för dig som inte sett honom är han en animerad gris med en massa kompisar och de härjar runt på en bondgård...) och den har han sett på idag. På danska!

Ja, det får avsluta min blogg idag!
//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar