På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 8 mars 2009

Kalas och svårsomnad!

Vaknade till ett ur-tråkigt väder men tråkigt är det sista vi har haft idag. Vid lunchtid gjorde vi oss kalasfina och packade in oss i bilen och satte kurs mot Frölunda och Simons 2-års kalas. Familjen Wirén lärde vi känna i vår föräldragrupp när vi var gravida med Nils och vi bodde också i samma område, Gånglåten. Väl framme kalasade vi en bra stund med massor av goda saker att äta och barn att leka med.

Simon, ett hungrigt födelsedagsbarn!

Sigge, också hungrig...på boll!

Värdarna, eller mamman och pappan, eller Alexandra och Andreas, hade fullt upp med att serva de småväxta gästerna som drack och åt i flera omgångar.

Här ses Ebba (lika gammal som Nils), Alexandra, Andreas och Nils mitt i maten.

Alla hade väldigt trevligt och roligt. Så här roligt tyckte Sigge det var att gå på kalas.

Det han skrattade åt var den här håriga nallen som pruttade när man tryckte honom på magen...hmm...är vi redan i kiss- och bajsåldern?, är det inte lite tidigt?, Sigge är ju bara 8 månader...


Givetvis somnade Nils i bilen hem och fortsatte sova hemma i soffan en bra stund. Därav var det svårt att somna ikväll och det var lampor som skulle tändas och släckas, det skulle gås på toa och kissas arton gånger, det skulle sjungas hit och dit, det skulle has sockar av och på, det hittades en tråd och sedan skulle snuttefilten plötsligt fram...den har han inte använt på ett halvår tror jag men den längtande han så väldigt efter helt plötligt att det till och med kom lite tårar... Nu sover äntligen Nils med snuttefilten och klockan hann nog bli 21.50 innan John Blund kom!

1 kommentar:

  1. vilket underbart skratt!
    man blir alldeles glad i hela kroppen :-)
    ha en härlig måndag
    kram emma

    SvaraRadera