På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 16 juni 2016

London dag 4


Sista dagen avslutades med ett besök på Towern. Vi var där när de öppnade och gick direkt och tittade på kronjuvelerna. Herregud vilket bling, bling. Helt galet vad mycket diamanter och smaragder och vad de nu heter. Sedan gick vi och var med på en guidad tur med en Yeoman. Superintressant. Turen var lång och det var mycket folk men väl värd sin stund. 


Dagens Yeomen bor i lägenheter innanför murarna tillsammans med sina familjer. Deras uppdrag har ju ändrats från att vara fängelsevakter och väktare av kronjuvelerna, nu har de hand om välkomnandet och guidningen runt Towern för turisterna.  




Vårt Londonbesök avslutades med ett besök på Harvey Nicols och deras restaurang Burger & Lobster. Och där åt vi klassikern Lobsterroll med tillbehör. Så sjukt gott! Jag måste äta mer Lobsterrolls alltså. Sedan shoppade vi lite till innan vi åkte hem för denna gången. Vi lär komma tillbaka London!

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar