På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 14 juni 2016

London dag 2


Vi valde att bo på samma hotell som förra året. Det ligger i Marylebone. Närmsta tunnebanestationen är Bond Street Station och ligger precis runt hörnet. Ett stenkast från hotellet ligger St. Christopher's Place och kvarteret är fullt av restauranger och barer. Fullt med folk och liv på kvällarna. På samma gata som vårt hotell ligger flera bra frukostställen och denna gången besökte vi bla. Fischer's och åt en riktig lyxfrukost. Andra ställen att rekommendera är The Daylesford Farmhsop och Hardy's.



Och så åkte vi buss. Nästan lika enkelt som tunnelbanan. 


Efter frukosttaberaset besökte vi Charles Dickens museum och det var verkligen intressant och väl värt pengarna. En audioguide senare vill man läsa Oliver Twist. 


Kan ju inte besöka London och inte ladda upp med te. Med te-beställningar hemifrån var Fortum & Mason ett måste. Deras teavdelning alltså. Och vilka fina burkar. 


På kvällen hade vi bokat in oss på Jamie Oliver's restaurang Fifteen och det blev en så lyckad kväll med god mat. Kan verkligen rekommendera den ett besök. Kvällen avslutade vi sedan med bio i Covent Garden. 


//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar