På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 9 april 2015

En påskhelg i bilder


Vilken påskhelg det blev. Sol, sol, sol. Dagarna gick i ett huj. Svärmor hade påskpyntat så fint och alla påskhönsen var fyllda med godis till ungarnas stora förtjusning. Sedan blev det lite till på påskafton efter turen i grannskapet. Mera godis och pengar. Galet! Ungarna drog till bryggan där det var full aktivitet och köpte plastpistoler och partyhattar. Givetvis en sväng till Sommargott också. 


Vädret inbjöd till att vara ute och Smögen visade upp sig från sin bästa sida. Promenader ute på klipporna och bryggan, en sväng i sjöboden, en heldag på Nordens Ark och powerwalks på Sandö. Och sovmornar på det. 


Den sista promenaden på annandag påsk gick över klipporna (på ungarnas begäran) bort mot dambadet. Och tro det eller ej, men där borta tog den yngsta gästen sig ett dopp i havet. Och kasserade in 100 spänn efter det, för vadet vann han ju. Och bevis finns; på film!


Nu fortsätter vi njuta av vårt påsklov några dagar till. Vi hänger mest hemma vilket är skönt. Alla hinner med sitt och lite till. Det är lyx för mig. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar