På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 26 juli 2009

Safta eller sylta?


Vad skall jag göra av alla bären? Krusbären är dock Saras men i frysen ligger nu mängder av blåbär och mängder av röda vinbär som pappa plockat till mig. Dessutom blir det massor av plommon och äpplen. Förra året kokade svärmor god plommonmarmelad. Kanske blir det vinbärsgelé inför hösten och vinterns stekar? Ja, det blir till att fundera på?

Annars då? Jo, jag har haft en snorig och febrik Sigge på höften HELA dagen men hoppas att vi har sett denna förkylningens sista dag idag. Han har iallafall ätit pyttelite och druckit ganska bra.

Nu skall jag servera lite kvällsmat; idag blir det melon och parmaskinka. Våra tre jobbare som varit i källaren är nog hungriga efter en hel dags hårt jobb. Nils har varit arbetsledare där nere; hörde honom förut idag: "Verkligen bra jobbat killar!" (fniss!...var får dom allt ifrån?)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar