På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 21 augusti 2013

Trötter


Sigge. Sovandes i bilen. På soffan. Eller någon annanstans. Tröttare på kvällen. Tröttare på morgonen. Tröttare på dagen. Däremellan som vanligt. Eller kanske inte riktigt sant? Sigge har nu medicinerats sedan krampanfallet i mitten på maj, i 3 månader. Och nog är han tröttare som är just en vanlig biverkning. "Trötthet" står under mycket vanliga. Där står också bla. huvudvärk men det har han bara klagat på några gånger. Under vanliga biverkningar står det "upprördhet". Vet inte riktigt vad som tolkas in i det ordet men en Sigge som har närmare till sina känslor har vi också tyckt oss se. Andra också. Med all säkerhet uppblandat med en lagom dos 5-årstrots.  


En vanlig syn i Italien. Sigge sov längst och missade frukosten som han sedan åt i bilen på väg till Florens. Efter en halvtimme somnade han och sov en timme till tills vi anlände staden. På hemvägen han vi inte köra ur parkeringshuset innan han sov och det gjorde han hela vägen hem. Vaken några timmar för att sedan somna igen inför natten. Utan en enda protest.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar