På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 28 juni 2013

Fredagsvep vecka 26



Den gångna veckans skrovliga hals satte stopp för tennisträningen. Fy, så tråkigt. Hoppas det snart blir massor med tennis igen, helst varje dag. Bygga pool på tomten är ju poppis, undra om det finns folk som bygger tennisbana istället? Den röda leran på banan färgar skorna och allt annat i dess närhet. 


Mera träningskor. Coola sådana. Modellen sitter som en smäck och detta är tredje paret. Då är det lätt att handla på nätet. Så smidigt. 


Mer reafynd från nätet. Badrumsrenoveringen krävde uppdatering av handdukar. Har haft set från Lexington, Milli Notti, Ralph Lauren och Hemtex och tycker alla varit bra. Ett set från HM är redan inköpt och tycker om dem. Och så skall vi nu testa märket ovan. 


Mera fynd. Sötaste koftan. Och så blev det ett par chinos, några toppar och världens finaste fågelbad. I en småstad är det 50 % på rean direkt. Gillar.



De senaste dagarna har semesterkänslan slagit till på allvar. Redan förskjutit dygnet som sig bör. Sitter uppe länge på kvällarna och vill somna om på morgonen. Lyssnat på några sommarpratare och druckit massor av te. 


Och haft tid till att umgås med vänner. Igår drog vi till skogs och grillade korv vid dammen här i närheten. Ungarna lekte och vi vuxna pratade ikapp oss och fikade. Mellan skurarna. Nu tar vi helg! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar