På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 11 september 2015

Fredagssvep vecka 37


Skolstart med nya rutiner och tider. Nytt på jobbet. Orientering, badminton, flöjtlektioner, fotbollsträning och kvällsmöten och massor med föräldramöten på alla håll och kanter. Och tennis. Och fixet med kläder och skor för alla väder och aktiviteter för alla. May gadd alltså. Tror och hoppas att vi är på banan nu. 


Men lite mys måste klämmas in. Sushilunchdate med min man. Som ni ser, görroligt. ;-) Ny erfarenhet med sushin på ett rullband. Hit skall vi gå med ungarna. Värsta grejen. 


Kanelbullar från Åsas slår inte mycket. Och på fredagar fikar vi ju. Testade också mjölken från Kåhögs. Mycket god. 


Och så en tennishelg på det. Förra helgen åkte jag och 16 tennistokiga damer till Falkenberg för andra året i rad och spelade tennis. Totalt 6 h och teori. En jättebra tränare och assistent. Enkla bra tips som direkt gjorde skillnad i spelet och tekniken. Bodde gjorde vi på Falkenbergs Strandbad. Verkligen jättefint tyckte jag. God mat och fin service. Frukostbuffén var en av de bättre jag ätit. Att ta med sig en egengjord macka från serveringen inför förmiddagens tennispass var inga problem. Stort plus på det. Och på lördagseftermiddagen när vi kom tillbaka från träningen bjöd de på afternoon tea till sina gäster. Satt som en smäck. Att gå ner i spaavdelningen efter det och krypa ner i en varm pool var oförskämt lyxigt. 


Strax är det dags att gå och hämta Sigge i skolan. Unnar mig en stund vid datorn och tar en kopp te först. Meddelanden och länkningarna dundrade in igår i mobilen. Nyheten om att årets Blossa glögg har smaken Earl Grey. Det blir grejor det. 

//A



2 kommentarer:

  1. Kul att du bloggat!! Vi vill följa med till rullbandsstället . Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kul med Tennisgänget:) Fint med små tips om hur man kan förbättra sin teknik och det liksom funkar på en gång. Skön bild på ligisterna♡ Vilket snyggt te filter! Har inte fått tummen ur och fixat detta än...får ta tag i detta snarast. Tar tacksamt emot tips om vilka som är bra. Ha det gott Kusse, kram!

    SvaraRadera