På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 27 september 2015

Bokmässan 2015


Oj som Nils sett fram mot Bokmässan i år. Kul att kusinen Ella hängde med. Igår var vi där. Först köpte vi givetvis den nya Lasse-Maja boken Fängelsemysteriet. Sedan lyssnade vi på när Martin Widmark och Helena Willis berättade om karaktärerna i böckerna och hur vissa av dem kommit till. Och så blev det autografer i år med givetvis. 



Sedan bänkade sig Nils igen och lyssnade på författarna till Pax-serien. Vi köpte de två första böckerna i serien på bokmässan förra året och snart kommer den femte boken i serien som vi väntar på. Vilken bra serie. Tuff, spännande och kuslig på samma gång. Sidorna med serieteckningarna i böckerna är så livsgivande till böckernas handling. 

Och sedan strosade vi runt och köpte ett helt gäng med böcker. Vid lunchtid var det olidligt mycket folk på mässan. Väldigt varmt. Och kändisar i varenda hörn. Vi tog en lunch i närheten med Ella och Sara innan vi åkte hemåt igen. 

Hoppas att Nils vill dit nästa år med!

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar