På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 13 september 2015

Födelsedagsfirande


I fredags kom Åke och Birgitta. De hade fått veta att vi skulle ut på något och fira farfar som fyllt 70 år. Vart bar det av då? Jo, till Sjömagasinet. 


Det blev 3 h med ypperlig service och fantastisk mat. Och prat och skratt. En jättelyckad kväll. Alla rätterna smakade givetvis gudomligt. 



På lördagen efter långfrukost var det dags att fira Birgitta som om en vecka också fyller år. Vi åkte till Marstrand och besökte Standverket och Ingrid Bergman-utställningen. Besöket gav mig en fin inblick i hennes karriär och privatliv. Sedan käkade vi lunch hos Flickorna vid färjan. Kaffe och kaka tog vi hemma. Nils bakade kladdkaka i fredags så den passade fint att bjuda på. 



Nu är helgen snart över. Varit mysiga dagar med mycket umgänge. Igår kväll kändes det att det var september och vi tände ljus och belysning i fönstren. Jag i raggsockor. Sedan käkade vi tacos och kollade på klassikern "Ghostbusters" och käkade popcorn. Och när ungarna lagt sig fortsatte tv-kvällen med Us Open-damfinal. Ett perfekt sätt att avsluta en lördag.

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar