På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 22 augusti 2014

Fredagssvep vecka 34


Testat några nu. Denna är godast tycker jag. Perfekt på frukost eller till mellanmål. 


Ätit den godaste burgaren ever. Högrevsburgare med sidfläsk och blue cheese. Till det Leilas hamburgerbröd (ej på bilden, dagen-efter-rester med köpebröd), egenkokt BBQ-sås, karamelliserad lök och sesamrostade klyftpotatisar. Ja. Ja. Ja. Vi åt så vi sprack. 


Mitt favoritband. Snart redo för världen utanför. 


Andra jobbveckan är passerad och sommaren har känts oändligt långt bort dessa regniga, kalla dagar. Pratade med en av Mallorca-vännerna i veckan; vi konstaterade unisont att vi längtade tillbaka. Rejält. Sjalarna har åkt fram.


Jodå. Jag har fått fel plantor. Planterade först 80 stycken men det räckte inte till längs muren då förra sommaren. Så jag kompletterade med 20 till några veckor senare. Gud vad de växte och växte. Blev yviga buskar. Så nästa vecka kommer det nya till mig. De yviga stäppsalviaplantorna får jag hitta en annan plats för i trädgården. 


Vi sjunger till Frost. Lite varje dag. Här är Sigge. Sitter helt stilla och sjunger järnet. I en urvuxen one-piece. 

Slå dig loss, slå dig fri
Den tiden, den är förbi
Slå dig loss, slå dig fri
Vänd dig om, det får bli din sorti
Och aldrig mer
ska någon säga nej
Släpp den storm du bär
Lite snö har väl aldrig stört mig


Sommaren har spenderats med Sarah Linden och Stephan Holder. Fyra säsonger på raken. Det bästa jag sett på länge. Nu är det två veckor sedan vi såg sista avsnittet. Grinade som ett as. Och det känns ännu tomt. 

//A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar