På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 30 december 2016

Fredagssvep vecka 52


I år firade vi jul på Smögen tillsammans med kusinerna som åkt ända från Sundsvall. På julaftons förmiddag gick vi till Smögens kyrka och var med på samlingen kring krubban. Både Sigge och Ingrid fick figurer att placera ut. Det spelades piano och vi lyssnade och sjöng julsånger. Så jättemysigt. 


Tomten kom också på besök. Synd att Nils missade honom. :-)


Dagarna efter julafton har innehållit mängder med promenader runt på ön. Många pokémonjakter blev det. Och sedan har vi fikat. Och spelat massa spel. Det blev spel i julklapp för alla så det har varit Labyrint och King of Tokyo och One Night Ultimate Werewolf och Flick'em Up.


Här är Flick'em Up. Ett cowboyspel där man skall smätta ner figurer med hjälp av fingret. Låter kanske inte så kul men det är det. King och of Tokyo är som ett tärningsspel som man lätt blir beroende av och till One Night Ultimate Werewolf behövs en app. Ett spel där man får bluffa och fundera högt med sina medspelare. Snabba omgångar som bara tar några minuter. Nils och hans kompisar är helt fast. Jag har också varit med och spelat ett par omgångar idag. Älskar spel. 


Håll i hatten för attans vad det blåste emellanåt. Knappt det gick att ta sig upp till vattentornet men det gick lättare hem. Jag och Sigge ute på jakt. 


Både julklappar och födelsedagspresenter. Har mycket läsning att göra. Tur det är lov några dagar till.

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar