På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 9 november 2016

Stockholmsweekend


Höstlovet kom och gick i ett huj. Ledigt för Nils och Sigge och både lite jobb och ledigt för mig och J. Veckan började killarna i Uddevalla hos morfar. Sedan var vi hemma och hade en slappardag där det blev lek med kompisar från morgon till kväll. Men på torsdagen packade vi in oss i bilen och åkte mot huvudstaden. Äntligen mot Stockholm. Första stoppet blev i Ljungsbro där vi handlade loss i Cloettas outletbutik. Det blev en hel bärkasse godis. 



Vi hade bokat in oss på The Winery Hotel. Superfräsch inrett och grymt rymligt rum. Låg utanför city i Solna och ett stenkast från det nya köpcentret Mall of Scandinavia. Var i city på ett kick med pendeltåget. Fantastisk frukostbuffé som erbjöd mängder av gott. Nils och Sigge siktade in sig främst på de varma croissanter och Nutellan som serverades. 



På torsdagskvällen hade jag bokat in Nils och Sigge på "En natt på museet" på Naturhistoriska Riksmuseet. Två timmar tog turen som enligt informationen skulle bjuda på spänning i museet vrår. Två timmar senare mötte vi upp dem igen och nog hade turen varit spännande. Nog lite väl. Sigge hade blivit jätterädd några gånger och blev ledsen när han fick se oss. Två andra killar som var äldre än Nils och Sigge intygade samma sak när vi var på väg ner i tunnelbanan strax därefter. Nils berättade att de yngre deltagarna (för turen var för 6-10 år) hade grinat hela turen igenom. Tyckte nog att reklamen för eventet inte riktigt stämde över med verkligheten. Jaja. Efter en god pasta och lite godis från Cloetta somnade vi gott allihop på hotellrummet och redo för en fredag i Stockholm. 

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar