På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 18 november 2016

Fredagssvep vecka 46


Upp på önskelistan. Jag vill ha ett pussel med Londonmotiv. Sedan skall jag pussla hela jullovet. Det blir alldeles för lite pusslande under vardagsveckorna. 


Nog beundrade jag hur Maj behärskade allt i köket där hon spenderade mesta av sin tid. Boken skulle jag vilja kika i. 


Jag skall adventspynta i helgen. Älskar att sätta fram mitt Luciatåg. Det är det finaste av alla julljusstakar tycker jag. 


Frågan är var jag skall göra av alla blommor och var jag skall sätta min gigantiska ormbunke.Några får flytta in i vårt sovrumsfönster men ormbunken då? Den har blivit enorm där i hörnan utan direktljus. Får se vart den får bo till efter jul. För på bordet skall det ju stå andra julpryttlar. Så som mina söta små renar och en röd ljuslykta. De står ju alltid där och det går inte att ändra på. 


Helgerna fylls med handbollsmatcher och träningar och däremellan lite kompisar och vänner. Vi försöker också bara vara ibland och strävar efter mindre skärmtid. Svårt men ungarna kan faktiskt hitta andra saker att sysselsätta sig med. Som att göra en prick-till-prick. 1000 prickar om jag skall vara exakt. 

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar