På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 19 januari 2016

Gömda skatter


Tänk så mycket en tapetsering av ett rum för med sig. Till exempel rensning av ett helt hus. Nästan. I en låda hittade jag min gympapåse som jag sydde någon gång på lågstadiet. Och i jakten på en påsförvaring till köket får den duga. Och duger riktigt bra tycker jag. 


Hittade också planschen jag beställt från Ågrenska för länge sedan. Här med motivet sällsynta fjärilar. Så den kom också upp på en vägg. Väldigt fin. Och tänker att det är en fjäril som slagit sig ner i Sigge. En sällsynt sådan. Vilket också gör honom speciell. Vår Sigge. 


Och så en liten kik in på Nils nya rum. Alla är väldigt nöjda med resultatet. Särskilt Nils. Gav på förslag att sy en kappa till hans fönster. Så jag frågade honom om han ville ha gardiner i sitt rum. Han tittade på mig och sa uppriktigt: vad är det? Så jag förklarade att det är tyger som hänger i fönstret så som det gör hos farmor och farfar på Smögen. Då förstod han. Och svarade: aldrig i livet. :-)

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar