På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 1 september 2013

Kallelse


Posthögen har i helgen sorterats. Och det kommer mer post från sjukvården i Västra Götaland än vad det någonsin gjort förut. Men vi känner oss hemma på Drottnings Silvias barn- och ungdomssjukhus och är glada att all den kompetens finns så nära. Väldigt glada. 

Men alltet är fortfarande svårt att handskas med. Får en klump i halsen bara jag tänker på allt som varit och är. Försöker inte tänka så mycket, det är lättast så. Mer tänka vardag och här och nu. Men så ibland kommer det ju över en. När ungen skrattar så han kiknar i slänggungan på Liseberg. Eller när han ilsket förklarar att han minsann inte ska gå och sätta sig vid bordet. Eller att han minsann inte skall gå på simkurs. Eller när han sjunger på svengelska så öronen på alla runt omkring nästan trillar av; I´m sexy and I know it. Vår sötpropp Sigge. 



1 kommentar:

  1. Förstår att känslorna svänger! Vi finns här - när som helst! Kram Sara

    SvaraRadera