På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 19 oktober 2012

Fredagssvep vecka 42


Dagens happening; Sigge hos tandläkaren! Bubben har ju alltid trilskats med tandborstningen men trots det såg det fint ut. Vi är välkomna tillbaka om 1½ år.

 
Förra året fick vi nästan inte tag på en när det var dags för inköp. I år är vi ute i god tid. Minst sagt.


Läsinlärningen går som tåget och tänk att man kan fynda så här mycket på Tradera för 150:-. We like Tradera. Några av titlarna fanns när jag var liten!


Fredagsblomster inköpt. En härlig färgklick i allt det grå. Detta regnandet gör mig galen. Att det liksom måste regna varje dag. Tänker; snart kommer det ner som snö. Joakim har redan diskuterat med grannen om att köpa en snöslunga tillsammans. Minns de där vintrarna då jag höll på att skotta ihjäl mig. Och det var innan trädgårdsprojektet. Nu är uppfarten ännu större. Ju.

 
Helt klart fredagens fynd. Köpte tre stycken.


Vi behöver mera nattljus. För det är så väldans mörk. På Ikea hittade jag idag den allra sötaste ljusslingan på länge. Får se om den faller den äldste i smaken.

 
I samma affär var det ju full julskyltning. Fick med mig lite servetter och matchande glasunderlägg hem. De rutiga skulle jag vilja börja använda direkt.
 
Strax drar vi till grannen till fredagsmys. Så härligt att träffas på fredag och ändå ha hela helgen kvar ändå. So long amigos!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar